RSS - https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/RSS - https://centrulchinologic.ro/GRUPARE INFRACTIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE PERSOANE, DESTRUCTURATĂhttps://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/grupare-infractionala-specializata-in-trafic-de-persoane-destructurataPolițiștii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- B.T. Vrancea, au destructurat o grupare infracțională, specializată în trafic de persoane. 5 persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv.

]]>
2017-10-20 17:49:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE PERSOANE https://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-la-persoane-banuite-de-trafic-de-persoanePolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite că ar fi exploatat prin muncă forțată 5 bărbați, la o stână.

]]>
2017-10-20 14:49:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/
ACŢIONĂM CU RADARE PE ŞOSELELE DIN ŢARĂ. RESPECTAŢI VITEZA LEGALĂ!https://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actionam-cu-radare-pe-soselele-din-tara-respectati-viteza-legala15084934082017-10-20 12:46:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/NU CONDUCE DACĂ AI BĂUT! TE POATE COSTA VIAȚA SAU LIBERTATEA!https://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/nu-conduce-daca-ai-baut-te-poate-costa-viata-sau-libertateaPoliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat 4 șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, într-o singură zi, pe autostrada A1. Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, vă riscați şi libertatea.

]]>
2017-10-20 11:18:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/
TIR ÎNCĂRCAT CU ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ, INDISPONIBILIZAT DE POLIŢIŞTIhttps://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/tir-incarcat-cu-tigari-de-contrabanda-indisponibilizat-de-politisti2017-10-20 11:00:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/LEGALITATEA TRANSPORTURILOR, ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILORhttps://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/legalitatea-transporturilor-in-atentia-politistilor2017-10-20 09:57:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU OPERAŢIUNI FINANCIARE FRAUDULOASE https://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/trimis-in-judecata-pentru-operatiuni-financiare-frauduloasePolițiștii din Mureș au finalizat cercetările față de un bărbat, bănuit că ar fi folosit fraudulos un card bancar pentru a face plăți pe un site de pariuri, cauzând victimei o pagubă de aproape 6.000 de lei. Cel în cauză a fost trimis în judecată pentru fraudă cu instrumente de plată electronice.

]]>
2017-10-20 09:00:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/
GRUP INFRACŢIONAL SPECIALIZAT ÎN FRAUDAREA SOCIETĂŢILOR DE ASIGURARE, DESTRUCTURAT DE POLIŢIŞTIhttps://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/grup-infractional-specializat-in-fraudarea-societatilor-de-asigurare-destructurat-de-politistiPolițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au destructurat un grup infracțional specializat în înşelăciuni privind asigurările.

]]>
2017-10-19 08:38:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/
INVITAŢIEhttps://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/invitatie1508339379Jurnaliştii acreditaţi pe lângă Inspectoratul General al Poliţiei Române sunt invitaţi să participe, mâine, 19 octombrie, la o acțiune a polițiștilor, pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

]]>
2017-10-18 18:08:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/
UPDATE/ PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR PENAL PRIVIND INFRACŢIUNI LA REGIMUL ARMELORhttps://centrulchinologic.ro/ro/stiri-si-media/stiri/update-perchezitii-intr-un-dosar-penal-privind-infractiuni-la-regimul-armelor2017-10-18 16:11:00https://centrulchinologic.ro/https://centrulchinologic.ro/files/